LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Antilla oli lattivalupäivä tänään ja...

Paneleiden maalaus loppusuoralla
29.09.03 19:23

Antilla oli lattivalupäivä tänään ja saimme onneksemme yhden lisäpäivän paneleiden maalaukseen, ja se riitti meille.

Tauno naputteli koolauksia talon seinään ja me maalasimme Sannan kanssa loput ulkoverhouspystypaneelit illalla. Eli ne loppuivat viimeinkin ja se on hyvä se. Päätin päivän vielä komeasti napakalla viiltohaavalla oikean käden nimettömään toista maalipurkkia avatessani.

Pyörätien urakointikin alkoi ja tie lähestyy tonttiamme hitaasti, mutta varmasti. Siivosimme lopuksi tontin pyörätiereunalta puutavaran ja muun sälän tulevien maaläjien alta pois. Saamme siitä kätevästi täyttömaata samalla.

Jyrki kommentoi 02.10.03 10:02

Onnistuuko basson pomputtelu viiltohaavalla?

Kai kommentoi 02.10.03 12:57

Onhan se nyt keikoilla nähty.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa