LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Lattialämmitysasentaja sai letkut levitettyä työpäiväni...

Lattialämmitysputket paikoillaan
16.09.03 20:06

Lattialämmitysasentaja sai letkut levitettyä työpäiväni aikana. Illalla virittelin putkenpätkiä raudoitusten alle hieman nostamaan tunnelmaa ja Tauno katkoi lämmitysputkien nippusiteiden viikset. Ehkä olisi sittenkin kannattanut jättää sähköputkitukset tyroksien päälle niin olisi säästynyt suurelta osin tuolta putkenpätkäruljanssilta. Päärakennus ja autotalli tuli kuitenkin valmiiksi tuolta osin.

Sanna ja Kati maalasivat illalla päärakennuksen ulkoverhouspaneeleita.

Ilkka Pirttimaa kommentoi 16.09.03 22:29

Tässä vaiheessa ennen valua on hyvä kysyä, mihin tulee vesiputket? Mielestäni on hyvä idea, että kylmäveden suojaputket on ekan styrox-kerroksen välissä, kuumavesiputket ylempänä mutta edelleen styroxeissa -- Pysyy kylmät ja kuumat erillään ja toisaalta kuumavesi pysyy paremmin kuumana kuin esim. välipohjassa vedettynä...

Kai kommentoi 17.09.03 12:27

Ainakin osa vesiputkista tuli paperoinnin alle tyrokseihin, kuuma- ja kylmävesiputket eivät kuitenkaan tainneet olla eri kerroksien välissä.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa