LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Lisää sähköputkia tyroksiin, tulevan lattiavalun...

Sähköputkien piilottelua ja salamavalojen räiskettä
13.09.03 16:45

Lisää sähköputkia tyroksiin, tulevan lattiavalun alle. Tauno oli pääasiassa tekijämiehenä, minä vielä hieman puhaltelin eilistä Erkki Eppa Eino Fredrik Hulth-Fagotti-Teerimäen (varsinaissuomessa tunnetaan myös nimellä salama-eki) kanssa nautittua 60 vol-% kossua. Eppa ja Tauno olivat käyneet Keskis-Mikon tukkuliikkeen edustalta markkinateltasta hakemassa viimeisen päälle työtakit, joitain ruotsalaisia jäämistöjä, takeissa oli brodeeratut nimilaatat ja kaikki. Epan peitenimilista alkaa olemaan komeampi kuin Shakaalilla, takki päällä liikkuessaan Fredik Hulth siis saa syyt niskoilleen. Taunon aliakseksi tuli Jonas Ahl. Hieman tingittyinä 7 euroa pari, ei kalliita. Tulevat talonrakentajat Jyrki ja Hanna kävivät myös patsastelemassa tontilla.

Aikataulujen yhteensovittamisen vaikeus johti iltapäivällä siihen, että pystytin valokuvaus-studion olohuoneeseemme still-kuvauksia varten. Stillit Jussista, Jyrkistä, Tommista ja Sannasta tulevat komistamaan samaista lyhytanimaatiofilmiä, jonka kuvauksissa kävin tiistaina Helsingissä. Kuvat lähetettiin saman tien netin välityksellä maailmalle ja animaattoreiden käsiin.

Heli kommentoi 15.09.03 12:52

Mä olin revetä nauruun, kun viime lauantaina törmäsin Hultin ja Ahlin työtakkeihin. Enkä hetkeäkään epäillyt, että asialla olisi ollu joku muu kuin Tauno "pakko ostaa, jos kerran halvalla saa" Lavila.

Nimim. kenen kaapisto löytyy mm. Kerman Saven Kullervo -muki...? Oli ollut niiiiin halpa.

Harmittaa, kun lauantaina en kerinnyt edes teidän projektin ohi ajamaan. No, tällä viikolla sitten. Tullaan taas perjantaina sinne ja ollaan koko viikonloppu. Alkaa olla jo pientä häähulinaa...

Kommentoi kaikkea ylläolevaa