LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Iltatöiksi Epan ja Taunon kanssa...

Paneelaus jatkuu - autotalli
08.09.03 20:15

Iltatöiksi Epan ja Taunon kanssa autotallin panelointia. Maalasin myös hieman räystäiden aluspuita ja autotallin kattolautoja, myöhemmin Sanna jatkoi samassa puuhassa.

Eppa touhusi autotallin sähköjen kimpussa päivän. Kastellin miehet saivat suurimman osan tuulensuojalevyistä päärakennuksen seiniin, villoitus on myös hyvällä mallilla. Aurinko paistoi vielä illallakin niin, että hurjimmat työmiehet tarkenivat ilman paitaa.

Soitin taas EJ Panulalle Lämpötaloon LVI-suunnitelmien perään. Tällä kertaa ilmoitin, että mikäli suunnitelmat eivät huomenna lähde postiin niin niitä ei tarvitse lähettää ollenkaan. Putkimies Ala-mutka tulee keskiviikkona.

Osa työmiehistä oli maanantai-iskussa, mutta kelpo tulos tällekin päivälle saatiin. Huomenna lähdemme Helsinkiin ja sieltä keskiviikkona Turkuun ja samalla vauhdilla Ruotsiin saakka, joten pari päivän tauko on tässä vuodatuksessa paikallaan.

Sanna kommentoi 09.09.03 23:48

Olipa mukava lukea rakentamisestanne, kun meillä on itsellä tontti juuri saatu raivattua. Sivustonne ovat selkeät.

Erityisesti kiitos talopakettinne ja LVI-urakan hintojen kertomisesta, ne kun ovat menoeristä ne suurimmat ja yleensä kaikkein salatuinta hintatietoa. Omamme ovat hyvin samaa luokkaa: suurelementit 1,5 krs 140 asuinneliötä 45000€, pystytys sateeltasuojaan 6100€, LVI kaukolämpö, lattialämmitys 26200€. Kilpailutimme molemmat. Kyllä kannatti nähdä vaiva, vaikka elementtitoimitusten vertailu olikin rasittavaa. Halviman ja kalleimman LVI-tarjouksen hintaero oli 18000€!!! Talopaketeissa samantasoisella seinärakenteella kallein tarjous oli vain 22000€ valitsemaamme kalliimpi...

Toivotan aurinkoisia päiviä rakennustyömaallenne!

Kommentoi kaikkea ylläolevaa