LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Paneelien maalausurakka jatkuu, hain uuden...

Autotallin maalaus jatkuu
03.09.03 20:40

Paneelien maalausurakka jatkuu, hain uuden 9 litran pöntön maalia. Tällä kertaa sutien kahvoissa minä, Sanna ja Kati, Sannan äiti. Sakke hyytyi yhden laudan jälkeen. Me muut vetelimme melkein koko loppukasan ja lisäksi jonkin verran räystäiden aluslautoja ja autokatoksen alakattolautoja valkoisiksi. Onnistunut rupeama ja autotallin suojassa oli hyvä maalata, vaikka sää oli kylmä ja vettä tihkui lähes koko illan.

Kastellin miehet olivat saaneet kuistin rungon pystyyn. Talo alkaa näyttää entistä enemmän talolta.

Eppakin saapui illan päälle Turun reissultaan, mukanaan sähkötarvikkeita. Soitin muuten päivällä Fortumille sähkömittarimme sumentumisesta, kWh-näyttö ei näytä enää mitään. Eipä siinä mitään, sähköä kyllä tulee. Mittarinlukijalle ehkä epämiellyttävä yllätys.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa