LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Nosturimies tuli ja nosti kattotuolit...

Päärakennuksen kattotuolit
01.09.03 16:40

Nosturimies tuli ja nosti kattotuolit yhtäkkiä talon niskaan. Nyt talo alkaa näyttämään jo joltain. Ja kyllä siitä hieman suurempi saatiin kuin komeasta autotallistamme. Toisen kerroksen makuuhuoneen ikkunasta on kyllä tosiaan kauniit näkymät.

Kattotiilet saapuivat myös tontille. Ja kattoikkunat olivat ilmestyneet jossain vaiheessa pihaamme. Homma tuntuu edistyvän todella mukavasti. Tänään on muuten keväällä olettamani rakentamisen aloituspäivä.

Soitin EJ Panulalle Lämpötaloon ja kyselin lattialämmitysmiehen aikatauluista, Kastellipojat olivat uumoilleet talon olevan heidän osaltaan valmis ensi viikon keskiviikon tienoilla. Sovimme, että kahden viikon päästä maanantaina voisi olla hyvä lattialämmitysasennuspäivä. Peräänkuulutin samalla LVI-suunnitelmia, lupasi ottaa senkin asiaksi.

jyrki kommentoi 05.09.03 14:36

Sehän näyttää jo ihan talolta!

Perästä tullaan...

Kommentoi kaikkea ylläolevaa