LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Aamupäivällä Jorma ja Eppa asettivat...

Autotallin ikkunat + tuuletusrimat
29.08.03 18:30

Aamupäivällä Jorma ja Eppa asettivat autotallin ikkunat paikoilleen. Puolen päivän aikoihin Eppa lähti kohti Turkua sähkötarvikehankintoihin luvaten palata ensi viikon tiistaina.

Iltapäivällä ja illalla löimme Taunon kanssa tuuletusrimoja autotallin seiniin tuulesuojalevyjen päälle jokaisen piirun kohdalle. Rimat tulivat pystyyn ja toinen rima päälle, yläosassa pystypaneelin kohdalla toinen rima luonnollisesti laitetaan vaakaan.

Ulkoverhouspaneelin hintatunnusteluja tehtiin myös. 5,50 euroa neliö, valkoiseksi pohjamaalattuna hinta olisi noussut 8,70 euroon, joten maalaus tehdään itse. Nyt olisi sitten kaikkien mm. maalausurakkaan lupautuneiden aika lunastaa lupaukset, esim. anopin. Värit pitäisi myös vihdoinkin päättää. Netistä löytyi tällainen värimasiina, katsotaan onko siitä mitään hyötyä.

Kastellin miehet kävivät toisella työmaalla aamupäivällä, iltapäivän he lätkivät kattotuoleja kokoon. Päivällä tuli gyproc-kuorma tontille päärakennusta varten.

Putkimies Ala-mutka käväisi, ja kysyin varovasti kiinnostusta KVV- ja IV-työnjohtajuuteen. Halua ei kauheasti ollut, mutta jonkunhan ne johtotehtävät on tehtävä ja valinta osui tällä kertaa häneen.

Päivä päättyi Ahti Tukevan visaiseen matematiikkaprobleemaan. Mikä on kehältään 5 metrisen kiven tilavuus (pallon muotoinen)? Kaivuriurakoitsijalla oli ilmeisesti tullut kiistaa siitä, minkä kokoiset kivet lasketaan pikkukiviksi. Tämän jälkeen oli laudatur-miehenkin pakko nöyrtyä ja mennä avaamaan MAOL. Eipä noita kaavoja ole juurikaan tarvinnut tässä kymmenen vuoden aikana.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa