LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Jorma ja Eppa täräyttivät päivällä...

Autotallin otsalaudat + sähkösuunnitelma + kattopeltiä
26.08.03 19:54

Jorma ja Eppa täräyttivät päivällä uudet tellingit pystyyn ja paukuttivat valkeat otsalaudat autotallia komistamaan, loppumatkalla Tauno oli myös meiningeissä mukana. Suuri kiitos siitä heille. Itse olin taas leipätyössäni väsäämässä nettisivuja.

Kahden jälkeen sain työt pakettiin ja lähdimme Epan kanssa kirkolle sähkösuunnittelija Pienimäkeä tapaamaan. Kuvat olivat valmiina ja ne käytiin läpi. Kaiken kaikkiaan suunnitelma tyydytti, muutamia vähäisiä muutoksia kuitenkin piti saada. Eppa lupasi hoitaa ainakin osan sähkötarvikkeista Turun varastostaan ensi viikonlopun hakureissulla. Otimme samalla pari sähkökelaa mukaan maahan kaivettavaksi. Myin ohimennen FSAVin suunnittelijaparan suojattomaan XPhen, taisi tulla luvattua asennustyökin kökkänä.

Työpäivän päätteeksi kävimme Taunon kanssa tilaamassa Tuurin peltikeskuksesta kattopellit autotalliin. Mustaksi maalattua. Keskuksen toimistossa oli hieno suomielokuvatunnelma, ja näköpuhelin oli erityisen mahtava. Tinkimisen varaa ei ollut, mutta tasakympillä (940 euroa) tavarat (24 * 5,50 m + reunapellit + ruuvit) irtosivat.

Illalla kasasin jo viikkoja sitten romahtaneen huviteltan nöyränä LT:n perälle. Katsotaan jos se joskus vielä nousee. Kapuloita irtosi kyllä sellainen määrä, että talo taitaa olla helpompi pystytettävä.

Taunon kanssa löimme eilen tähteelle jääneet vinotuet paikoilleen ja kannoimme vielä Tanen aiemmin hakemat hyvältä tuoksuvat tuulensuojalevyt ja karhunvillat sateensuojaan, ja haloimme lämpimiksemme jonkin verran lautaa tuuletusrimoiksi.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa