LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Aamu alkoi kaahimisella ja aluskatteen...

Autotallin aluskate
22.08.03 18:05

Aamu alkoi kaahimisella ja aluskatteen levittämisellä autotallin katolle Jorman kanssa. Eppa tuli yhdeksältä huimapäisenä apuun ja minä sain siirtyä maan pinnalle sirkkelöimään vajavaisten tasapainoelimieni kanssa. Ihme paikka, että kun kävelee laudan päällä maanpinnalla niin ei tule koskaan mieleenkään, että tippuisi siitä. Katon rajassa tilanne on toinen.

Aamulla elettiin myös jännittäviä hetkiä ja kilpajuoksua vakuutusten oton ja onnettomuuksien tapahtumisten kesken. Me voitimme ja saimme tapaturma-, talkoo- ja palovakuutukset kondikseen ennen ainuttakaan haaveria.

Aluskatetta lyötiin paikalleen koko päivä ja valmista tuli noin neljän tienoilla. Taunokin saapui loppupäivästä kiipeilyhommiin, Epalla alkoikin jo hiljattain löytyneet pitkän rasituksen lihakset olla lopussa. Mies oli panostanut enemmänkin räjähtävään lihaksistoon.

Loppupäivä ja alkuilta pyörähti mukavasti Antin työmaalla routalevyjä asennellessa Tommin suorittaessa täyttöjä kaivurillaan.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa