LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Aamulla tarkastin eilisen Kastellikuorman hieman...

Autotallin kattotuolit teossa
21.08.03 17:30

Aamulla tarkastin eilisen Kastellikuorman hieman tarkemmin. Suurinpiirtein kaikki näyttäisi olevan ok, tarkkojen lausuntojen antaminen on kyllä hankalaa.

Eppa ja Jorma nikkaroivat autotallin katon kimpussa. Minä ja Antti valmistelimme Antin rossipohjan väliaikaisia alatukia ja asettelimme paksuja lattiatyrokseja paikoilleen. Aamupalaksi piti vetäistä siideriä, kun muuta juotavaa ei autosta eikä katoksesta löytynyt. Kahvia en suostu kittamaan.

Kattotuolien kulmarautojen hakureissulla törmäsin kyläkaupan pihassa erittäin komeaan Chevrolet '39:iin, Vampira- ja liekkimaalauksilla koristeltuun mafiakärryyn, puuttui vain luodinreiät ovista ja ikkunoista.

Aamutarinana Eppa kertoi kaveristaan, joka oli rakennustyömaalla kattoa tehdessään horjahtanut ja sipaissut moottorisahalla haaroväliinsä. Onni onnettomuudessa oli ollut naulapussi, joka oli sattunut olemaan juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja sahan terä oli stopannut siihen. Samainen kaveri oli pitkän metallisen tikun kanssa sohlatessaan osunut suurjännitejohtoon. Tennarit olivat karrella ja seitsemän metrin säteeltä ruoho ruskettunut. Äijä kuitenkin selvisi.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa