LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Aamulla peittelin eilen illalla tuodut...

Kattoristikot tontilla
19.08.03 09:25

Aamulla peittelin eilen illalla tuodut kattoristikot kevytpeitteillä ja asensin pari lisätukea. Jorma oli nähnyt, että puoli yhdeksältä oli auto tontille törähtänyt ja vielä kymmeneltä siellä oli tuskailtu tavaroiden kanssa. Ei pojat sitten viitsineet soitella minulle päin ja kysyä apua (saatikka sitten, että olisi tarvinnut kuitata tavarat vastaanotetuiksi - lähetyslista oli sentään jätetty, vastaanottajana oli sama nimmari kuin kuskinakin). No, tavarat olivat hienosti läjässä ja hieman takaa tuettujakin. Saa nähdä ottaako purje kuinka tuulta alle, toivotaan, että ristikot tontilla pysyvät.

Tarkistin vielä, että kaikki listalta löytyvä tavara läjästä löytyi. Luulisin, että näin myös oli.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa