LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Jorma nikkaroi koko päivän autotallia,...

Autotalli evolution
19.08.03 20:15

Jorma nikkaroi koko päivän autotallia, samalla kun minä, Petteri ja Antti muurasimme Antin pilariperustukset. Petterin kanssa saimme jopa hetkellisen ylennyksen korkomittauspartioon.

Autotallin yläosasta tulee sen verran korkea, että sinne päätettiin tehdä kesähuone, diskoteekki sekä varasto. Kulku luultavasti laitetaan tallin takaosasta. Voi olla, että tallin etuseinän yläosaan pitää lisätä myös ikkuna valoa tuomaan. Hyvä, ettei niitä kattotuoleja tilattu. Ullakkotila olisi jäänyt huomattavan pieneksi.

Loppuillasta haimme vielä Taunon kanssa lautatavaraa Jormalle ja Antille huomiseksi sekä aluspuut huomisaamua ja Kastellin kärräämää tavaraa odottamaan. Soitin myös Marko Tusalle ja kysyin Kastelli-rakennusliiveistä, olivat kuulemma väliaikaisesti hieman kortilla. Sanoin, että laita L ja XL tulemaan. Katsotaan nyt onko Kastellilla varaa kahteen.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa