LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Aamupäivällä auttelin hieman Jormaa autotallin...

Jorma autotallin kimpussa
18.08.03 17:05

Aamupäivällä auttelin hieman Jormaa autotallin katon niskojen laitossa. Korkeat paikat ja nuorallakävely ei todellakaan ole minun palanen kakkua. Vaikka korkeusmittari hipoi vasta jotain kolmea metriä niin hirvitysmittari paukkui jo lähes pohjissa, jos pieni liioittelu sallitaan. Päärakennuksen katon virittely mahtaakin olla melkoinen projekti. Autotallistakin tulee melkoisen korkea tönö, harja taitaa heilua jossain kuuden metrin tienoilla.

Loppupäivän olinkin sitten Antin kanssa muuraamassa, Petterin kanssa kannoimme harkkoja ja mylläsimme kuraa. Antin puolen viimeiset muuraukset tapahtuvat huomenna, ja se on loistavaa se. Petterin evil-erkkeriin ei muuten paista aurinko koskaan, vaikka muuten molempien tontin ovat erittäin aurinkoisilla paikoilla. Saa poika raahata black-metal levynsä sitten sinne minne ei aurinko paista.

Päivällä soitin Tiilerille ja kysyin takkojen toimitusaikoja. Neljässä viikossa lupasivat tilauksen toimittaa, rahti tulee hieman hinnassa vastaan mikäli otamme sekä takan että lieden heiltä. Ja näin onkin tarkoitus tehdä.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa