LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Aamupäiväpuhteena Antti, Eppa ja minä...

Talon sokkelin muuraus #3
08.08.03 17:10

Aamupäiväpuhteena Antti, Eppa ja minä muurasimme sokkelin viimeisen kierroksen tartuntarautoineen. Tällä kertaa puheenaiheena oli mm. korkeampi matematiikka.

Ruokatauon jälkeen Antti ja minä jatkoimme. Eppa jäi valmistautumaan takaisin Turkuun lähtöön. Perustukset on nyt muurattu, kantavia sisäseiniä lukuunottamatta. Pitänee järkätä jonkinlaiset perustuksen-nostajaiset illaksi.

Kun homma oli hoidettu siirryimme tien toiselle puolelle Antin talon perustuksia muuraamaan. Nyt messissä oli Antti, Lilli, Petteri ja minä. Ja harkkojen kantaminen alkoi alusta. Ensimmäiset kunnon vesisateetkin saatiin virkistämään työntekoa. Sateenkaari näytti päätyvän Petterin evil-erkkeriin.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa