LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Tauno asensi autotallin sokkelin sisäseinille...

Autotallin täyttö
06.08.03 18:30

Tauno asensi autotallin sokkelin sisäseinille styroksit ja Tommi kauhoi hiekkaa perään, teknisen tilan täyttö jäi vielä odottamaan erikoisjärjestelyiden takia (tilan takaosaan pitää viritellä bunkkeri lämpökanavia varten).

Virittelimme ulkoseinustalle kosteussuojan listoineen (metrin leveä matto katkaistiin 60 / 40, autotallia ja taloa varten), styroksit ja rakennusmuovin Fagotti Oy:n toimitusjohtaja Eppa Teerimäen kanssa. Ja hiekkaa päälle. Autokatoksen kohta styroksattiin myös kokonaan. Sisätäyttöjä kasteltiin ja tärytettiin vimmatusti. Sakkekin pääsi täryttämään. Lätkä vain alkoi loppupäivästä jo pykimään, tulppa ei pysy paikallaan mitä kummallisimmista virityksistä huolimatta.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa