LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Vääntelin 12 mm rautapätkiä mutkalle,...

Anturan raudoitus
26.07.03 13:00

Vääntelin 12 mm rautapätkiä mutkalle, ja niitä saikin vääntää melkein tosissaan. Raudat aseteltiin anturamuottien kumpaankin reunaan. Sisempiä raudoituksia ei tarvinnut vääntää vaan ne sai asetella ristiin kulmissa. Lisäksi vääntelin 6 mm raudasta suorakaiteen muotoisia hakoja pitämään raudoitusta koossa.

Jorma teki tällä välin autotallin anturamuotin. Lämpökanava jäi vähän kireälle autotallin päästä, ylimääräistä ei juurikaan sieltä löydy. Teknisen tilan lattiaa päätettiin hieman laskea, että putket päät varmasti ylettävät lattian läpi.

penis enlargement pills kommentoi 19.11.04 00:45

It is possible to have a sexual release without the burden of money, prestige, and power. The fleshlight is the answer.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa