LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Haimme lopullisen pankkilainan Alavuden Seudun...

Pankkilaina - lopullinen
22.07.03 15:15

Haimme lopullisen pankkilainan Alavuden Seudun Osuuspankista. Lainhuudatus tontille ei vieläkään ollut saapunut, mutta pankilla sanoivat, että homma on hoidossa lainaa varten. Lainaa tuli yhteensä 146.000 e + 8.606,55 e (suppea turva) = 154.606,55 e. Vuotuinen korko 0,850 % marginaali 12 kk euribor 365, ensimmäinen korkojakso 2,994 %. Luoton nostokulut ja toimitusmaksut saimme tingittyä pois.

Samalla maksoimme väliaikaisen lainan pois.

Alunperin tarkoitus oli ottaa suppea pariturva (jomman kumman tapaturmainen pysyvä haitta tai kuolema pyyhkii loppuvelan pois), mutta Sannan erittäin lievä astma oli vakuutushenkilöiden mielestä liikaa. Joten turva tuli sitten vain minulle, ja kaikki lainalaput piti täyttää kahteen kertaan. Suosittelen, että ilmoitatte lääkityksenne ensi kädessä lainaa hakiessanne jos mitään ei kysytä. Lisäksi ainakin korkotuki- ja valtiontakauslainoihin tarvittavat päätökset ym. paperit kannattaa kysellä tarkkaan. Itse en enää muista mitä kaikkea sinne pankkiin piti raahata.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa