LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Ahti Tukeva kaivoi rakennustemme ja...

Pohjien ja viemäri- ja vesijohtojen kaivu
18.07.03 22:00

Ahti Tukeva kaivoi rakennustemme ja pihamme pohjat auki. Kaivusyvyyden tsekkaus kävi kätevästi Ahtin laserilla. Peltoa oli helppo kaivaa eikä siinä kauaa nokka tuhissut, isotkin koivut ja männyt siirtyivät paikasta toiseen kivuttomasti, saa nähdä lähtevätkö vielä kukoistamaan.

Viemäri- ja vesijohtokaivannot aloitettiin myös. Viemäriputkien yhteenliittämisessä tarvittiin fairyä liukasteeksi, viemäriputken syvyydessä maaperä oli harmaata liejua, joka viilensi päivän polttamia varpaita mukavasti. Tuurin kylätoimikunnan edustaja Jussi Suni kävi salakaivurina koettamassa Tukevan uutta itävienti-Hitachia sillä välin, kun Ahti kävi hakemassa ulkovarastostaan supistuskappaleen viemäriputkea varten.

Lopuksi vielä levitimme tien pohjalle kankaan huomisen hiekkoja ennakoiden.

Kiinnostuneita ihmisiä alkaa tonteilla pyöriä, yksi pariskunta oli kartan kanssa tutkimassa tonttitarjontaa. Johonkin pellolle he jäivät, kun me poistuimme vähän ennen kymmentä.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa