LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Soitto EJ Panulalle. Ei ollut...

Lämpökanavasta
18.07.03 11:04

Soitto EJ Panulalle. Ei ollut ehtinyt tiistaina tilaamaan lämpökanavaa, ja oli ollut reissussa pari päivää. Lupasi ensi tilassa hoitaa asian.

Hetken kuluttua hän soitti takaisin ja tarkisteli putken pituutta, heillä oli vanhat asema- ja autotallikuvat. Lähetin uuden autotallikuvan. Putken toinen pää päätettiin sittenkin laittaa kodinhoitohuoneeseen. 25 metriä kuitenkin pitäisi riittää. Lupaili, että putken voi mahdollisesti hakea jo tänään Seinäjoelta.

---1 tunti myöhemmin
Panula soitti taas, putket (1 4 piirin kerä ja 2 1 piirin kerää, kerien halkaisija noin 2 metriä) ovat valmiina Seinäjoella, Brukteemassa. Olivat laskeneet 24:n metrin riittävän. Toivottavasti rakennukset ovat suurinpiirtein asemakuvaan merkityillä kohdilla. Onneksi hieman pelivaraa löytyy putken toisen pään sijoittelun suhteen. Panula pyyteli anteeksi alkuviikkoista unohtamistaan, onneksi putket järjestyivät vähän lyhyemmälläkin varoitusajalla. Tauno lupasi lähteä hakemaan putkia Seinäjoelta.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa