LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Rakennushanke on siis vierähtänyt oikeasti...

Zen ja talonrakentaminen
15.07.03 16:08

Rakennushanke on siis vierähtänyt oikeasti käyntiin. Tähän asti kaikki (varsinkin paperityö) on ollut vielä melko sekavaa. Mutta loppujen lopuksi kaikki nämä hakemukset ja kaavakkeet ovat uponneet melko pienellä vaivannäöllä viranomaisten pöytälaatikoihin.

Ilman asiantuntevaa apua (Tauno, Antti, Haapa-aho ja muut vielä vuoroaan odottelevat expertit) ei tästäkään työmaasta olisi paljon mitään tullut. Suosittelen todella suhteiden ja / tai asiantuntijoiden avun käyttämistä ainakin rakennuttamisen alkuvaiheessa ja myöhemminkin.

Yhtään peukaloiskua ei ole vielä kohdalle sattunut, joten pohjalaiselta kynsilakalta on siis vältytty. Saa nähdä tekeekö Jussi (Kuollut Etana -orkesterin solisti ja kitaristi) laulun tästä aiheesta, kuten joskus uhkaili.

Tontti on aivan jumalattoman kauniilla ja aurinkoisella paikalla, eläimistö on melko runsasta, varsinkin siivekkäiden ja pörisevien tai inisevien eläinlajien osalta. Ja olihan se helvetin hieno tunne puristaa omaa mäntyä, mikään muu puu ei ole koskaan tuntunut näin elävältä. Harmi vain, että huomasin hetki tämän valaistumisen jälkeen juuri tämän männyn sijaitsevan autotallimme oviaukon kohdalla. No, ehkä se antaa anteeksi. En tiedä. Voi olla, että kaivuritaiturimme saa siirrettyä puut pois ihmisen tieltä, kun eivät itse sitä osaa. Lisäksi ainakin yksi linnunpesä talon takapuolelta löytyi pellosta, toivottavasti poikaset lentävät pian pesästä.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa