LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Rakennuslupa- ja muita hakemuksia käytiin...

Tapaaminen Paakkasen kanssa - hakemuksista
07.06.03 18:28

Rakennuslupa- ja muita hakemuksia käytiin läpi. Lupasin viedä Antinkin paperit kuntaan ensi viikolla.

Perustus päätettiin tehdä rossipohjaiseksi [edit: Tämähän olisi pitänyt päättää jo tilausvaiheessa, nyt vaikutti hintaan niin paljon, että perustus tehdään kuitenkin maanvaraiseksi]. Perustussuunnitelman teko pitäisi vielä antaa jonkun tehtäväksi, Marja ei uskaltanut lähteä sitä tekemään, mutta antoi pomonsa (Sartek Oy) puhelinnumeron.

Antti oli toiminut metsurin ominaisuudessa omalla tontillaan, vain yksi puu oli kaatunut hieman väärään suuntaan ja tietysti suoraan pystyyn jätettäväksi tarkoitetun pihamännyn päälle.

Tuurin NS:n nykyinen puheenjohtaja ja kaivuriurakoitsijamme Tommi soitti. Asia koski alueen nimeä. Joku oli häneltä toivonut, että Tuurin NS ottaisi ajaakseen alueen uudelleennimeämisasian, alue pitäisi nimetä Martinvainioksi vanhan NS-puheenjohtajan mukaan. Martti oli kuollut kyseisellä pellolla joskus taannoin. Kuulemma outoa, että Töysän kunta nimeää alueita aivan ihmeellisillä nevojen nimillä, kuten Saurakallio, vaikka kunnon nimiäkin olisi tarjolla.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa