LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Kahden ja puolen tunnin palaveri...

Lämpötalo, Seinäjoki
30.05.03 20:41

Kahden ja puolen tunnin palaveri EJ Panulan kanssa Lämpötalon tiloissa Seinäjoella. Lämpöässän juhlatarjous (-5%) venyi tänne saakka toukokuun alusta.

Kaupat tehtiin maalämpöpumpusta (lämpöässä v9, asennuksineen), lattialämmityksestä (primex, asennuksineen), ilmastoinnista ja keskuspölynimurista (beam) ja LVI-suunnitelmasta (talo + autotalli). Yhteensä 23.950 e. Tinkimisen varaa ei näyttänyt enää olevan ollenkaan, tosin olimme kyllä altavastaajina tinkimisessä, kun kerran meidät oli jo tuonne asti saatu houkuteltua ja vain nimet papereista puuttuivat.

Kaupanteon aikana nähtiin jos jonkinmoista teatteriesitystä Erkki-Jussin toimesta, lattialämmitysasentaja oli ehkä absurdeimmasta päästä. Myyntitaktiikkana toimi selvästi ns. väsytystekniikka. Kaupanpäälle saatiin rakennuspuukko ja liikuteltava jäähdytyskone. Kyllä korvat ja posket kuumottivat kun vihdoinkin pääsimme ulos Lämpötalosta melkein 24.000 euroa köyhempinä. Haimme Saken hoidosta Helin, Jussin ja Juulin luota Nurmosta ja ajelimme kotiin.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa