LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Alkuun talomyyjä Setälä yritti tarjota...

Rautia, Vieska-talot - käynti
25.04.03 17:36

Alkuun talomyyjä Setälä yritti tarjota meille aivan jotain muuta, kuin mistä olimme tarjousta pyytäneet. Pohjakuva ei ollut sinnepäinkään. Hetken keskusteltuamme saimme hänet vakuutettua, että haluamme juuri sen minkä haluamme. Ja tarjous lähti laskentaan. Jäimme vielä hetkeksi kiertelemään Rautiaan palaverin jälkeen ja myyjä tuli vielä kerran ehdottamaan meille toisenlaista pohjaa. Huomasimme, että tämä oli juuri se pohja, josta muutama kuukausi sitten lähdimme kehittämään. (Myöhemmin huomasin lisäksi, että samainen Setälä on jo kerran tehnyt tarjouksen kyseisestä Vaaja141:stä). Pidimme päämme emmekä muuttaneet suunnitelmia. Jotenkin tuntuu typerältä alkaa muuttaa suunnitelmia vartissa, kun niitä on ensin viikkokaudet pyöritellyt mielessään.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa