LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Esitteitä sekä tarjouksia on sadellut...

Suunnittelu- ja keskustelukäynti Matara-ahoilla
19.03.03 21:47 :: Kommentit (0)

Esitteitä sekä tarjouksia on sadellut ovista ja ikkunoista. Talon pohjakuva alkaa olla jo lähes yksimielisesti päätetty. Tänä iltana käväisemme vanhan monivuotisen bändikumppanini Matara-ahon (tyttöystävä Marja on arkkitehti) luona epävirallisella suunnittelu- ja keskustelukäynnillä.

Taloon haluamamme asiat:
Ruokailuerkkeri, takka olohuoneeseen, kirjasto / työhuone, keittiö ja olohuone lähekkäin, parveke (ei päätyyn), kolme makuuhuonetta yläkertaan, sauna (mahdollisesti lasitiiltä johonkin, ehkä vuolukivikiuas) ph khh.
Ulos:
Vesiallas, jossa voi "uida" (jos mahdollista / ei liian vaikea rakentaa). Pihasauna, jos jää rahaa. Autokatos (3 seinää), jonka päässä harrastushuone.

Takka-asioissa olemme kallistumassa Tiileri-takkaan ja puuhellaan. Nunnauunin vuolukivitakat näyttäisivät myös hyviltä, mutta hintaa kertyy aivan eri lailla.

Kävimme "Parocin vieraana" Pytinkimessuilla Seinäjoella....

Pytinkimessut, Seinäjoki
30.03.03 16:45 :: Kommentit (0)

Kävimme "Parocin vieraana" Pytinkimessuilla Seinäjoella. Edellisiltana piirsimme luonnokset talon pohjastamme (n. 140 m2) ja kopioimme niitä ison nipun. Tarjouspyynnöt luonnoksestamme jätimme ainakin Jukkaan, Teriin, Kastellille, Jettaan ja Kannukseen. Teematalojen kohdalla odottelimme melko kauan, mutta myyjä rupatteli mukavia jonkun tuttunsa kanssa, eikä ehtinyt palvelemaan. Jäi sitten väliin. Kastellista tulee edustaja käymään tiistaina ja tarjous katsotaan sitten tarkempien tietojen pohjalta.

Esitteitä kaikesta mahdollisesta tarttui käteen melko iso nivaska. Maalämpö tuntuu aina vaan paremmalta ratkaisulta ja mikäli budjetti kestää niin se myös luultavasti valitaan.

Oivat messut, kaikenlaista hyödyllistä tarttui hihaan. Kannattaa kysyä tavaratoimittajilta ilmaisia lippuja.

<< helmikuu 2003 :: huhtikuu 2003 >>