LAVILAT.COM - Kai, Sanna ja Sakke Lavila rakentavat talon 2003-2004

Ensimmäinen konkreettinen askel on otettu....

Tonttivaraus
17.02.03 15:30

Ensimmäinen konkreettinen askel on otettu. Varasimme tontin tänä aamuna Töysän Tuurista uudelta juuri kaavoitetulta alueelta (Tuurin taajaman ja ns. Jokikylän välistä). Olimme ensimmäiset varaajat ja saimme haluamamme tontin. Uudisraivaajafiilis nosti heti päätään.

Ystävämme Tommi Tukeva, kitaristi ja armoitettu kaivurimies lupasi uusille lähes naapureille kaivuuhommat kilpailukykyiseen hintaan. Jokikylän rajoista täytyy vielä keskustella.

Illalla saimme vieraaksemme Jokikylän suurlähettilään agrologi ja maanomistaja Mika Jokiahon, joka myös oivana roudarina ja tekniikan miehenä tunnetaan. Hän esitelmöi meille pelleteistä lämmitysmuotona. Vaikuttaa kelpo ajatukselta ja jää korvan taakse.

Tätä ennen tapahtunutta:
Viime viikolla pyysin karttaa uusista tonteista Töysän kunnan rakennustarkastaja Haapa-aholta. Kartta tuli postissa perjantaina. Samana iltana kävimme kahlaamassa kaavoitetulla pellolla. Oletettu tontin raja näkyi jo, mutta olin munia myöten ojassa lumihangessa, joten ensimmäinen visiitti "omalla" tontilla jäi keväämmälle. Maisemista sai kuitenkin jo hyvän käsityksen.
Muutamasta talopakettifirmasta on tullut esitteitä ja tarjouksia (Kastelli, Jetta-talot). Eilen jätimme tarjous- ja lisätietopyynnön Vaajatalojen K144b:stä, joka voisi pienin muutoksin olla kotimme. Rahaa pitää varmaan alata miettimään tosissaan.

Kommentoi kaikkea ylläolevaa